Qui som

j0309345.jpg

Atzar és una associació que, sense finalitat  lucrativa, agrupa als professionals, institucions i persones interessades en la activitat lúdica i el món del joc, la joguina i les ludoteques. A AtZar, però, fem una aposta per l’associació participativa, és a dir que volem que els nostres associats siguin actius, exposant les idees, projectes i inquietuds, i per això us animem a compartir els vostres projectes, sempre que vulgueu, amb tots nosaltres.

Objectiusj0303376.gif

El principal objectiu de l’Associació és desenvolupar l’article 7è de la Declaració dels drets de l’infant: “l’infant gaudirà plenament de jocs i entreteniments, els quals hauran de ser orientats cap a les finalitats perseguides per l’educació: la societat i les autoritats públiques s’esforçaran per promoure la satisfacció d’aquest dret”.

La consolidació del projecte ludoteca i el desenvolupament i la valoració de l’activitat lúdica són les vies que l’associació proposa per desenvolupar aquest dret bàsic dels infants.

Finalitats

Treballar col·lectivament per l’ampliació, la consolidació, la promoció i la creació de tot tipus d’activitats al voltant del joc i de la joguina, així com d’espais de joc i d’equipaments lúdics, principalment de ludoteques.

Promoure dins la societat catalana la reflexió el debat a l’entorn del tema lúdic i crear un estat d’opinió favorable al reconeixement social i cultural del valor del joc en el desenvolupament integral de la persona.

Promoure les accions necessàries encaminades a aconseguir el reconeixement social i institucional de la funció, la formació i la titulació dels ludotecaris/àries

Crea un lloc web gratuït o un blog a Wordpress.com.
Entries i comentaris feeds.

%d bloggers like this: